Pirates' Forum Forum Index Pirates' Forum
Το πειρατικό forum τώρα κοντά σας, για τις ώρες εκτός του καναλιού!

FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups    fchat fChat  RegisterRegister  
  ProfileProfile    Log in to check your private messages Log in to check your private messages    Log in Log in 

Το πλήρωμα μας
Goto page 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Next

Post new topic   Reply to topic    Pirates' Forum Forum Index -> Welcome on Board
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Fly_With_Me
Captain
Captain

PostPosted: Thu Sep 15, 2005 6:58 pm    Post subject: Το πλήρωμα μας Reply with quote

Για όσους δεν με ξέρουν με το όνομα μου, εγώ είμαι ο Γιώργος. Είμαι από την Κέρκυρα, 23 ετών και είμαι σχεδιαστής κτιριακών έργων και εγαταστάσεων μέσω συστημάτων Η/Υ. Σπούδασα στην Θέσσαλονίκη και πήρα το πτυχίο μου τον Σεπτέμβριο του 2004...Έπίσης ασχολούμε με την γραφιστική και με τα p/c. Έχω αναλάβει επίσης εκτός από τον σχεδιασμό του πειρατικού εξοπλισμου, και την μουσική ψυχαγωγία του καραβιού μας..Όσοι πλέον κάνετε chat μπορείτε να ακούτε τον Dj Fly!!!

8) aHoY
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger
Forza|nter
Captain
Captain

Location: Syros/Δε το κουνάω απ'επαέ, αν δε μου φέρουν το απολυτήριο

PostPosted: Thu Sep 15, 2005 7:50 pm    Post subject: Forza|nter Reply with quote

Γεια χαρά! Εγώ είμαι ο Forza|nter, κατά κόσμον Διονύσης! Κατάγομαι από τη θρυλική Κατερίνη του Ν.Πιερίας(α ρε πατρίδα :D ) , αλλά εδώ και τέσσερα χρόνια σπουδάζω στη Σύρο, στο τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προιόντων και Συστημάτων. Τρώω ολίγον τί πίκρα, διότι είμαστε το μόνο τμήμα στο νησί, αλλά κατά τα άλλα χαλαρά :wink: . Τις σελίδες του καναλιού www.piratesclub.tk και το παρών forum(μαζί με τη xrysa το τελευταίο.Thanx xrysa! Smile) τις επιμελούμαι προσωπικά(ευχαριστώ, ευχαριστώ 8) ). Aυτά παίδες! Τα υπόλοιπα μέσα στο #Pirates...

MyPortfolio
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Basilis^^
Καινούριος στο Καράβι
Καινούριος στο Καράβι

PostPosted: Thu Sep 15, 2005 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

8) Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα....είμαι ο Βασιλάκης!!!Το πιο καλό παιδί στο Πειρατικό!!!Όχι ότι οι υπόλοιποι δεν είναι καλοί, απλώς εγώ είμαι η ψωνάρα!Είμαι Θεσσαλονικιός 21 χρονών, μένω όμως στην Αθήνα εδώ και πολύ καιρό και σπουδάζω εδώ στο πασίγνωστο ΑΤΕΙ Αθήνας και στο τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας!!( Exclamation μην ρωτήσετε τι θα γίνω όταν μεγαλώσω...ούτε ο Θεός δε ξέρει... Exclamation ). Είχαμε κάποτε κουβέντα, όμως μου την είπε και δεν του ξαναέκανα αναπάντητη, ούτε έστειλα μήνυμα....και έτσι έμεινα με την απορεία! Επίσης, αποτελώ το Radar του πλοίου, καθώς τη βγάζω στο κατάρτι ...τη μέρα μου!!!Ακόμα, να πω ότι δεν έχω άλλα να πω....χαχαχαχαχα Razz κ.τ.λ.
C.U. around MAtes 8)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
gorgonaa
Καινούριος στο Καράβι
Καινούριος στο Καράβι

PostPosted: Fri Sep 16, 2005 11:14 am    Post subject: go Reply with quote

Γεια σας εγώ είμαι η gorgonaa του πληρώματος αν και συνήθως με φωνάζουν Ιωάννα. 'Είμαι 22 ετών (αν και δεν το λέμε 26 είμαι)Μένω και σπουδάζω στην Αθήνα στην Ιατρική Σχολή. Άρα είμαι ο γιατρός του πληρώματος. Έπειδή όμως είμαι τελείως ψώνιο- ή παλαβή- μέτα την Ιατρική θα κάνω και Νομική για να γίνω ψυχιατροδικαστής. Άρα ο ρόλος μου στο καράβι είναι πολλαπλός. 1ον θα κάνω καλά τους τραυματισμένους από τις μάχες mates 2ον θα εκτελώ χρέη ψυχιάτρου γιατι τόσο καιρό on board όλοι και κάποιοι από εμάς θα λαλήσουμε- μην ανυσηχειτε φάρμακα υπάρχουν για όλους. και 3ον ως σαν ιατροδικαστής έχω αναλάβει να καλύπτω τις βρωμίες από τις μάχες...καταλαβαίνετε...

see u on board mates
Back to top
View user's profile Send private message
SSPA
Λοστρόμος
Λοστρόμος

PostPosted: Mon Sep 19, 2005 1:40 am    Post subject: Prosoxi Reply with quote

Pedes ke kores kalisperaaaa!!!!
Ego!! eimai o SSPA o pio trelos tou pliromatos (pali kala pou exoume ke trelogiatro sto pliroma). to onoma mou giorgos eimai apo xalkidiki ke meno germania. exo teliosi T.E.E Hlektrologias ke tora spoudaso se stratiotiki akadimia pliroforikis tilepikinonion ke diktion. O bathmos mou epiloxias ara pistebo pos tha analabo tis ypoxreosis (allo pou den ithela) tis ekpedeusis tou Pliromatos se themata taktikis ke maxis Exclamation .

Meli tou pliromatos ETIMASTITE Exclamation oti de mas skotonei mas dinamonei Twisted Evil

opos kserete oloi eimai trelos eimai trelos o kosmos paei anapoda ma ego paw empross!!!!!!!

Last edited by SSPA on Wed Jan 11, 2006 1:12 am; edited 1 time in total
Back to top
xrysa
Καινούριος στο Καράβι
Καινούριος στο Καράβι

PostPosted: Thu Sep 22, 2005 1:04 pm    Post subject: Reply with quote

Hello και απο μένα,
Είμαι η Χρύσα 23 ετών, βρίσκομαι Αγγλία λόγω σπουδών, τώρα όμως τελείωσα και γυρνάω οπότε αλλοίμονο σας....χεχεχεχεχε
Η θέση μου στο πλήρωμα χμμμ να προσέχω την μεγάλη μου αδυναμία...ΝΙΚΟΛΗ!!!
Καλορίζικο το forum και ελπίζω να συνεχίσετε να είστε τρελλοί και παλαβοί
Μάκια στους captains του πειρατικού και χαιρετισμούς στους μούτσους :p
Back to top
Ranaki
Καινούριος στο Καράβι
Καινούριος στο Καράβι

PostPosted: Fri Sep 23, 2005 1:59 pm    Post subject: Reply with quote

:D Γεια σας είμαι η Ράνια.....ως γνωστό κολλητή του Βασιλάκη!!!! 8) Κουβαλάω την ίδια τρέλα, οπότε αλοίμονό σας!!!Είμαι 20 ετών και σπουδάζω στην Πάντειο Κοινωνικές και Πολιτικές επιστήμες ( Όπως είπε και ο Βασίλης δε ξέρω ούτε κι εγώ τι θα γίνω όταν μεγαλώσω!!!!). Μένω στην Αθήνα, Μενίδι City! :wink: [έχει και ποιηματάκι, όποιος θέλει να του το πω...]!!! Αυτά δεν έχω άλλα....Θα τα πούμε μέσα!!!
C.U. Arround Mates!! 8)
Back to top
Swedishboy18
Καινούριος στο Καράβι
Καινούριος στο Καράβι

PostPosted: Sun Sep 25, 2005 7:54 pm    Post subject: Reply with quote

hello everybody!!!!
I'm a 18 yo boy from sweden.
i like football and love Greece and greek ppl.
and yes lady i'm single:P
see u on #Pirates;)
Back to top
melina_apla
Ναύτης
Ναύτης

PostPosted: Wed Sep 28, 2005 1:25 am    Post subject: Reply with quote

Εγώ πάλι είμαι η Μελίνα (ηλικίες κλπ δε χρειάζονται... γκουχου γκουχου) και βρέθηκα εδώ μέσα από το μιρκ, όπως οι περισσότεροι βεβαίως. Χμ... όσοι με γνωρίζουν απο κει, θα έχουν παρατηρήσει ότι είμαι κάπως βαρέως συναισθηματικός τύπος... γεγονός που σημαίνει ότι έχω έντονες αντιδράσεις θετικές ή αρνητικές (αυτό σημαίνει ότι τα παίρνω όλα στα σοβαρά) και βέβαια ότι είμαι ρομαντική Embarassed Σε κάθε περίπτωση με ενδιαφέρει η αλήθεια, η ουσιαστική επικοινωνία και το καλό φέρσιμο (άσχετο αν εγώ δε το έχω πάντα...). Α! Λατρεύω τις γάτες! Χμ... επίσης τη φωτογραφία και λατρεύω τη μουσική του 88,5 (οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν). Όποιος καλός ευχαρίστως να τον πάω βόλτα με το φιατάκι μου με την προϋπόθεση ότι θα είναι σε ώρα που μετά θα μπορώ να βρω θέση για στάθμευση... Αυτάαααααα Smile
Back to top
kos-island
Καινούριος στο Καράβι
Καινούριος στο Καράβι

PostPosted: Wed Oct 26, 2005 3:10 pm    Post subject: Reply with quote

8) Λοιπόν.....πρώτα απ'ολα με λένε Μάριο και ειμαι 15 ετών...μένω στην Κω απο μικρός..Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο και οι γυναίκεςRazz....hobby μου είναι ο υπολογίστης.Γενικά μου αρέσει να ταξιδέυω σε πολλά καινούρια μέρη ωστέ να γνωρίζω άλλους ανθρώπους.Δεν μου αρέσει και τόσο πολύ το σχολείο....Φαντάζομαι σε κανέναν μαθητή...Τi λέτε εσείς; :wink: αυτάααααααααααα

Λοιπόν αυτά ειχα να σας πω ....Τα λέμε πάλι στο καράβι μας.....ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ!!!!!.......... :D

CU AROUND MAGES
aHoY MaTeS 8)
Back to top
nefeli
Καινούριος στο Καράβι
Καινούριος στο Καράβι

PostPosted: Mon Oct 31, 2005 4:32 am    Post subject: Reply with quote

kalhmera sas,. egw eimai h nikoletta kai ta teleutea 22 xronia menw sthn athina. exw teleiwsei tee boithwn fusiotherapeutwn kai iek texnikwn efarmogwn plhroforikhs diktuwn kai automatismou grafiwn alla douleuw sta diodia ths attikhs odou... (elpizw gia ligo kairo akoma!!!) episeis douleuw kai se ena mezedopoleio-anapsiktirio.opote tha exw ki egw kapoious rolous edw mesa alla mallon kata kurio logo tha eimai i masatzou tou peiratikou! ante na ftiaxnw kai kana kalo meze gia na mhn mas kopsei i lorda!!!

auta! tha ta poume mesa ta upoloipa!
Back to top
Ναύτης

PostPosted: Thu Jan 19, 2006 12:48 am    Post subject: Reply with quote

oups!ego den exo grapsei edo..basika tora to eida!eimai i nikoleta kai isos na eimai an oxi to mikrotero..ena apo ta mikrotera koritsakia pou pliromatos..eimai 17 xronon!opos tha gnorizete i perissoteri..eimai i xazi tou pliromatos(afou ego kai i melina,i mama mou,kanoume to teleio didimo xazomaras)!auta apo emena..ton teleutaio kairo kano oti kai kathe paidi tis ilikias mou..xm..sxoleio..spiti..mathima..e kai mirc..e kai fisika akouo mousiki(basika gia na leme tin alithia apo tote pou gennithika..akouo ta panta..ta poulakia pou kelahdoun..to throhsma ton filon sta dentra..tis mlakies pou lene oi filoi mou ktl ktl)!den leo alla giati einai 01:00 i ora kai sernomai!ta lemeeee kai ante kalo taksidi na exoumeeeee

εκτος απο TiM γουσταρω κ MJ ..τρελα λεμε
Back to top
inertia
Καινούριος στο Καράβι
Καινούριος στο Καράβι

PostPosted: Mon Feb 06, 2006 9:06 am    Post subject: να'μαι κι εγω.. Reply with quote

Χαιρετω κι εγω το πλήρωμα...
Εγώ είμαι ο Γιάννης, κατάγομαι από την Ανατολική Αττική και μένω μερικα τετραγωνα παραδίπλα από το Διονύση στην μικρή μας Σύρο όπου και σπουδάζουμε... Όπως καταλαβαίνετε, μπορώ εύκολα να ¨τιμωρήσω" τον καπετάνιο, σε περίπτωση που φερθεί άδικα και βάναυσα στο πλήρωμα... (π.χ. παγίδες-πιρανχας γυρω από το σπίτι του!!)... LoL Laughing

Παρά τα 22 χρόνια μας νομίζω πως έχουμε αρκετή τρέλα να μας βαράει, κι ελπίζω να μη χαθεί όσο ταξιδεύουμε στις θάλασσες της ζωής...
Αχολούμαι με διάφορα πραγματάκια, και συνεχώς μπλέκω με αυτά! Εξ'ου και η ειρωνία στο "inertia" (="αδράνεια")! Μεταξύ άλλων είμαι και ιδρυτικό μέλος στην δικτυακή πύλη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το MY.aegean.gr Community (http://my.aegean.gr)... αλλά και ο βασικός υπεύθυνος για τα τεχνικά εκεί!

Υ.Γ: Διονύση θέλω προτάσεις για να βελτιώσουμε την ταχύτητα "κατεβάσματος" για το site του MY! Αλλά και validation checks για "κακό" κώδικα! Rolling Eyes Smile
keep faith !!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Forza|nter
Captain
Captain

Location: Syros/Δε το κουνάω απ'επαέ, αν δε μου φέρουν το απολυτήριο

PostPosted: Mon Feb 06, 2006 11:18 am    Post subject: Reply with quote

Γεια σου Γιάννη, καλωσήρθες στο πλήρωμα :D :D
Αν δεν έλεγες αυτά για τις τιμωρίες, θα σε βοηθούσα σήμερα στο μάθημα που γράφουμε Laughing

Όσο για την ταχύτητα κατεβάσματος του MY, πρέπει να ελαφρύνουμε το μενού :wink:

MyPortfolio
Back to top
evita
Καινούριος στο Καράβι
Καινούριος στο Καράβι

PostPosted: Tue Feb 14, 2006 2:53 pm    Post subject: Reply with quote

καλησπερα ειμαι η εβιτα, :D ηλικια δεεεεν λεω, ζω στη γερμανια, τελειωσα γερμανικη φιλολογια και τωρα ασχολουμαι με μεταφρασεις ελληνικα και γερμανικα ας το πω ειμαι η φιλολογος του καραβιου αν και θα μου πειτε σε τι πραγμα χρειαζονται οι φιλολογοι..αλλα μη με ριξετε στη θαλασσα..........
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Pirates' Forum Forum Index -> Welcome on Board All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Next

Page 1 of 20

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum